S*Skogslinden's Aftonstjärna

Aftonstjärna NFO d 09 24

Född: 2008-03-18

Mor: S*Fridala's Druva (NFO f 09 24)
Far: IC S*Los Gatos Eldarion (NFO d 09)

Stamtavla
Fotoalbum
Stjärnan, som hon kallas hemma till vardags, är som en lite hund. Hon är ständigt runt fötterna på en, och man har råkat trampa på henne mer än en gång. Värst är det när man går ut i köket, för då tror hon alltid att det är matdags. Stjärnan är nämligen väldigt förtjust i mat. Ett riktigt litet matvrak. Hon är alltid först i skålarna och sist därifrån.
Stjärnan älskar att bli kelad med. En riktigt liten kelgris är hon. Hon brukar för det mesta finnas nånstans alldeles i närheten, och som sagt allra helst runt fötterna.
Stjärnan är kullsyskon med Akleja. Jag hade inte tänkt behålla henne från början, fast jag såg tidigt att hon skulle bli en väldigt fin hona. Anledningen till att hon blev kvar är först och främst för att en av mina vuxna honor fick flytta härifrån, och lite senare blev kastrat. Då tänkte jag att det skulle vara kul att behålla Stjärnan också. Hon och Akleja är motsatserna i kullen. Akleja är en kopia av deras mamma, och Stjärnan är en kopia av deras pappa.
Stjärnan är väldigt vacker tekniskt sett, precis som Akleja. Stjärnans nackdel är väl tyvärr att hennes huvud är lite kort. Annars är hon en stor och bastant hona. Nu, vid 7 månaders ålder, väger hon redan strax över 4 kg. Kastrerad 20/1 2012